Ο μετασχηματισμός είναι πλέον αδήριτη ανάγκη και στο συνέδριο Total Business Transformation φιλοδοξούμε να σας προσφέρουμε την πυξίδα για ένα ασφαλές ταξίδι στο μέλλον!

Η πανδημία του κορωνοϊού είναι η αναγκαστική αφορμή -και όχι η αιτία- για να επιταχύνουμε τις διαδικασίες μετασχηματισμού στην κοινωνία, την δημόσια διοίκηση και στον ιδιωτικό τομέα. Σε αυτή την κρίση, το business disruption είναι το απαραίτητο κλειδί για την πραγματική αναμόρφωση της επιχειρηματικής κοινότητας, ακόμα και για τις εύρωστες επιχειρήσεις, αφού η μέχρι τώρα επιτυχία τους, δεν μπορεί να τους εξασφαλίσει μια θέση στον ήλιο της επόμενης ημέρας. Η αλλαγή είναι η διαδικασία με την οποία το μέλλον εισβάλλει στις ζωές μας!

Για εσάς που θέλετε η επιχείρησή σας να «είναι στο παιχνίδι», να αποδείξετε ότι δικαίως σας εμπιστεύτηκαν αυτή την θέση, ακόμα και για εσάς που θέλετε να συμμετέχετε στα επιχειρηματικά δρώμενα σαν εκκολαπτόμενος επιχειρηματίας ή στέλεχος, αυτό το συνέδριο είναι η ευκαιρία σας. Να ακούσετε, να μοιραστείτε, να συμμετάσχετε!