Η ιστοσελίδα www.securitymanager.gr αποτελεί την ηλεκτρονική έκδοση του έντυπου περιοδικού Security Manager, που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί το σημείο αναφοράς για θέματα ασφάλειας εμπλουτισμένο με συχνές ενημερώσεις και χρηστικά πεδία που αφορούν την αγορά στο τομέα της της φυσικής ασφάλειας.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας, έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν συγκεντρωμένα τα άρθρα που έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό και συγκεκριμένα: πάρα πολλές αναλύσεις αλλά και τεχνολογικές αναφορές σχετικά με τη διαχείριση έργων ασφάλειας, τις μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισης κινδύνων κάθε μορφής και σε κάθε τομέα, αλλά και πολλές συνεντεύξεις, απόψεις και case studies.
Επίσης, δημοσιεύονται πολλά ειδικά αφιερώματα για υπηρεσίες και τεχνολογικές λύσεις ασφάλειας που έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες του Security Manager στη πολύχρονη παρουσία του. Στο securitymanager,gr υπάρχει μια εκτενέστατη βάση από παρουσιάσεις προϊόντων καθώς και πολλά νέα για τις εξελίξεις στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά του security που απασχολούν τους επαγγελματίες στο χώρο.